Ir. Paul Bekkers (Voorzitter)

Paul schaakt al vanaf zijn vroege jeugd en heeft het schaken thuis geleerd. Hij vertegenwoordigde als enige zijn basisschool op het scholentoernooi van de Zuid-Hollandse eilanden.

In het voortgezet onderwijs had hij meer geluk: daar was een actieve schaakclub en met het schoolschaakteam reikten ze tot de landelijke halve finales. Zijn beste prestatie is een gedeeld eerste plaats bij het nationaal kampioenschap snelschaken voor scholenteams in 1980.

Tijdens zijn studie Technische Natuurkunde heeft hij een aantal jaren niet geschaakt, om het daarna weer op te pakken. Van beroep is hij organisatieadviseur en interim-manager, gespecialiseerd in het verbeteren van operationele processen. Hij is de trotse vader van een dochter.

drs. Pieter-Jan Stokhof (Secretaris)

Pieter Jan is een echte huisschaker met veel liefde voor de sport. Al speelt hij niet op een hoog niveau, hij schaakt al zijn hele leven. Pieter Jan is al ruim dertig jaar zelfstandig ondernemer en heeft zijn ervaring opgedaan op de vlakken van interim-management, inkoop, contractmanagement en subsidies. Hij beschikt over een zeer groot netwerk binnen de gemeentelijke overheid. Daarnaast heeft Pieter Jan een ruime bestuurlijke ervaring. Zo was hij onder andere drie jaar lang Secretaris van de Sociëteit de Vereeniging en is hij sinds 2014 lid van het Bestuur van de Contactraad Nederlandse Sociëteiten. Hij is de trotse vader van een dochter en een zoon.

Jan van Dijkhuizen (Penningmeester)

Ook Jan van Dijkhuizen draagt de schaaksport een zeer warm hart toe. Toen hij hoorde van het initiatief om iedere twee jaar de Grand Chess Tour naar Utrecht te halen, werd hij meteen enthousiast en nam plaats in het bestuur van de Stichting. Jan is al ruim 30 jaar actief in de financiële sector, als accountant en als eigenaar van zijn eigen bureau Kent Partners. Daarnaast heeft Jan gedurende 8 jaar in zijn functie van Voorzitter van Sociëteit de Vereeniging een zeer belangrijke rol gehad bij grote dossiers als de realisatie van de KWIII-zaal en de vernieuwing van het contract met de cateraar. Jan is de trotse vader van een zoon en een dochter.